BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, February 18, 2015

:open to public:

ramai tanya kenapa aku private blog
entahla mungkin masa tue emosi aku tak stabil 
dan mungkin jugak ader stalker 
tak sangka pulak blog picisan aku ni ader stalker kan
al maklumlah aku bukanlah blogger famous amous pun
papepun aku tak tau ape benda yang di cari nya di dalam ini
kalau pun ko nak stalk kehidupan aku janganlah sampai kantoiii

dan aku jugak nak mohon maaf pada
 semua reader n follower aku huhuhu
yelah mesti korang terkejutkan 
dulu boleh je buka..tetiba eh kenapa tak boleh bukak pulak



sebulan sudah pemergian incik suami ke sana
alhamdulillah segala urusannya di sana dipermudahkan
alhamdulillah jugak segala urusan aku disini juga dipermudahkan

1 comments:

nanonano said...

cantik gler wehh,
bila la ko blh smpai sana ni..
aku lak xcited, hehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...