BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, January 14, 2015

:tak memilih:

tak tau dah nak cuba menu ape
 main belasah je letak ape yang ader dalam peti ais
kadang ader kubis bunga aku letak  campurlah papepun
kadang ader kentang jee aku masak campur dengan cheese
kadang ader carrot dengan tomato jeee...jadiiiii
kalau dah takde sangatttt stok terpaksa la pergi beli


nasiblah marissa jenis tak memilih 
makan je ape yang aku sediakan hehehe


ini pulak pasta telur campur cheese kesukaan marissa
bosan jee dier tiap hari makan nasi
saje haritu aku try pasta...suka pulak marissa
nak nak aku letak cheese..lagiiii dier suka hahaha

setakat nie aku just bg marissa sayur n buah je
ikan dan ayam tak diperkenalkan lagi
nie dah nak masuk setahun boleh kot cuba

1 comments:

NURUL JAMIAN said...

ayam from bln dah boleh bagi mun ikan 10 bulan dah boleh bagi. tapi raifa tak suka menu ayam so pernah bagi ikan tapi tak selalu masak menu ikan selalu time weekend je. hari kerja makan lah kamu anak lauk apa yang ada. ada labu campak labu. ada brokoli campak brokoli. haha

oh marissa dah makan telur ye? Nurul tak kenalkan lagi raifa makan telur. dah boleh lah kot ye mun makan telur. nanti nak try bagi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...