BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, February 24, 2014

:marissa genap sebulan:

semalam 23 hb Febuari marissa genap sebulan
maknanya lagi tinggal sebulan cuti bersalin aku
bulan depan 25 hb aku dah naik keje
fuh sekejap je sudah nak naik kerja
rasa belum puas lagi duk lepak lepak 
sambil belek marissa kat rumah nih
nak sambung cuti pun malas sebab cuti tak banyak
so redho jelah.....cuti bersalin 2 bulan ini bakal berakhir

*esok kene pergi klinik bawa marissa checkup n cucuk

Saturday, February 15, 2014

:berjaya VBAC:

alhamdulillah akhirnya berjaya jugak aku VBAC
dalam pada takut...seriau sebab takde experience bersalin normal
akhirnya ALLAH permudahkan urusan aku bersalin kali nih
ape itu VBAC? ekceli VBAC adelah Vaginal Birth After Cesaraen

before deliver haritue aku ader pergi Hospital Serdang
untuk buat checkup sama ada aku boleh bersalin normal atau tak
masa tue doctor dah inform aku boleh bersalin normal
masa doctor cakap tue aku dah seriau okeh sebab 
tak pernah ader pengalaman bersalin normal
yelah masa mirza dulu aku kene emergency c-zer
so memang takde pengalaman teran meneran nih

tapi ALLAH itu MAHA KAYA
DIA mendengar doa aku
DIA memperkenankan doa aku
DIA permudahkan urusan aku bersalin
Alhamdulillah sangat sangat
tapi bersalin kali nih bukan di Hospital Serdang tau
kenapa.....itu nanti nanti lah aku cerita eh
papepun syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar

Wednesday, February 12, 2014

:genap 20 hari berpantang:

assalamualaikum seme
pejam celik pejam celik sekejap je dah nak sebulan
ekceli harinie genap hari ke-20 aku berpantang
alhamdulillah aku semakin sihat
jahit epi pun dah baik...

marissa pun alhamdulillah sihat
tadi nurse datang timbang berat
dah 4kg anak dara aku tue
alhamdulillah marissa still lagi
exclusive breasfeeding
walau banyak sangat dugaan 
tapi alhamdulillah ALLAH permudahkan
urusan aku sehingga ke hari ini
thanks jugak pada kawan aku watie
sebab banyak jugak tolong aku
menjawab segala persoalan aku tentang BF nih 

almaklumlah kan masa mirza dulu 
aku tak dapat nak exclusive breasfeed
so harapnya untuk kali nih aku boleh buat yang terbaik
untuk marissa INSYAALLAH

Monday, February 3, 2014

:presenting our second child:

Assalamualaikum uolls
Alhamdulillah aku selamat melahirkan seorang baby girl 
pada 23 January 2014 pada pukul 7.36 petang....


Nur Uzma Marissa 
Berat 3.3kg
normal delivery
Hospital Seremban

*cerita terperinci akan diceritakan pada entry yang akan datang

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...