BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, December 12, 2014

:SABAH 2014 DAY 2:

hari kedua seme nyaa bangun awal pagi 
sebab sana kul 6 lebih dah cerah dah..
sudah bersiap kami pergi sarapan....


lepas sarapan kami jenjalan pergi Pasar Filipin /Kraftangan pulak
semalam masa pergi banyak kedai tak bukak....
so untuk memuaskan hati...pagi pagi lagi dah ke sana
banyak giler barang yang dijual kat dalam tue
pilihan memang berlambak...sediakan duit saja hahaha

setel misi aku nak jenjalan area pasar kraftangan tue 
kami ke Jesselton Point pulak


ikutkan hati nak jee p island hoping
ader empat pulau semuanya....pulau manukan ...pulau sipadan 
dan lagiiii dua pulau aku tak ingat hahahaha
tapi mak aku tak bagi pergi sebab sekarang tengah hot
kisah orang duk kene culik kat pulau pulau sana
aku kan anak mendengar kata so tak pegilah heheh
just pergi sana minum2 n amik gambo je

lepas pergi Jessellton Point kami terus bergerak ke Airport
sebelum ke Airport sempat lagi kami jalan jalan area bandar KK


tadaaaa tetiba dah sampai airport hehehe


sebelum check in aku ajak incik b lunch dulu sebab lapo
pilihan tak banyak sangat so jom kite lunch di Old Town 
lepas lunch ..perut dah kenyang barulah kami check in


incik b tengah check in...
biler dah check in nie lega sikit...
jenjalan area duty free jelah hahahaha...

masa perjalanan balik nie akan lama sikitlah
sebab kapal akan transit di Labuan dalam 30 min gitu


kul 8 malam selamat sampai ke KLIA...
alhamdulillah percutian kali nie walau tak plan
walau sekejap saje dua hari satu malam
tapiiiii seronok sangat sebab dapat spent masa dengan keluarga

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...