BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, November 17, 2014

:soalan teknikal:

Mirza dah mula tanya soalan2 teknikal pada aku
yeah soalan teknikal seperti ini

"mama kenapa masa masak nasi kene tekan ke bawah"?
dan "kenapa lepas nasi masak benda tue naik atas balik"?

kenapa yee kenapa??
nak di cite dari sudut engineering 
kang susah pulak dier nak nak menghadamkannye
eh tapiii sape tahu tetiba dier paham kan
ajaibnya budak budak sekarang...advance sangatttt
tapi aku lah pulak tak reti camner nak explain ke dia
maka mulalah otak berpikir macam mana nak menjawabnya
as usual sebagai anak dier akan bertanya selagi tak paham
maka isu itu jadi bahan pillow talk antara aku dengan mirza
sampai terlena lah budak tue nak menghadamkannya

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...