BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, November 21, 2014

:Kid`s Atom Zone:

sekarang ni musim hujan , tak pagi hujan..petang hujan
kalau tak petang hujan..malam pulak hujan
kalau tak seharian hujan...

aku kalau hujan hujan nie malas sikit nak keluar
sebab nak berangkut dengan anak anak
pastu pijak sana basah pijak sini basah
plus riso takut anak terkena hujan demam pulak
tapiiii bosan kot kalau duk terperap je dalam umah


biler terbaca kat blog ENA pasal Kid`s Atom Zone
maka lajuuuu je aku usulkan pada laki aku
laki pulak bagitau hari sabtu ahad dier keje hurmmm
hari sabtu laki p keje sokay..tapiii hari ahad time laki nak p keje
aku pujuk kata tak payahlah p keje plisss plissss
sebab aku kata nak bawa anak anak p Kids Atom Zone

breakfast sesiap kat rumah pastu terus kuar 
aku sampai sana tepat kul 10 pagi
awal giler....laki aku lah ni suh pergi awal


Kid`s Atom Zone nie dekat 
Taman Mawar Bandar Baru Salak Tinggi
tak tahu boleh google takpun uolls tengok FB Kid`s Atom Zone


bayaran RM5 sejam (1 tahun-12 tahun)
budak under 1 year free (marissa lettew)
 dan mak pak pun freee ye......


operating hours :-
Sabtu & Ahad
10 pagi - 7 malam (1-2 petang rehat)


gigih marissa nak bukak neckale yang aku pakaikan


mirza suka tapi takuttt nak main aptb
siap ajak papa dier..jomlah papa..jomlah papa
marissa kecik lagi xpandai main sangattt
merayap ke sana ke sini jelah dier mengikut abangnya
pastu dimana aku ader disitu lah ader marissa
so far okaylah kalau uolls nak bawa anak anak bermain kat sini
memang aku recommend lah kalau tak tahu nak kemana
terutamanya sekarang musim hujan yang tak menentu nih

2 comments:

LYAfrina said...

syurga kanak-kanak...

Maimun Razali said...

lya:yeah....tapi si kecik tak pandai main lagi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...