BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, September 29, 2014

:pertanyaan tentang patchwork:

aku dapat pertanyaan ini di emel aku pada hari yang sama
aku post entry berkenaann patchwork aku tue


first emel adik sara nie tanya murah ke aku beli patchwork nih?
lepas baca aku terus reply emel sara
aku cakap aku beli dari mak sedara aku dengan harga rm130
dan aku bagitau kalau dier nak boleh beli di GM KLANG 
sebab kat sana boleh tawar dan aku rasa rm100 satu set boleh dapat dah
pastu adik sara nih reply...dier kata dier duk Pahang...jauhnyeee dik
dan dier siap pesan suh aku rajin rajinlah update 
sebab dier suka baca blog aku (maluuuuuuu sekejap)
blog membebel ntah pape nih pun ader jugak pembaca nye
thanks to adik sara...thanks for the emel 
and also thanks sebab menjadi pembaca tegar blog akak...

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...