BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, July 3, 2014

:cubaan nak merangkak:

marissa da lima bulan umurnya,dah pandai ape? 
dah pandai menjulur sekarang bizi nak merangkak tertonggeng tonggeng 
haa marissa nak merangkak pantang diletak terus meniarap 
pastu mulalah mencuba kadang kadang sampai merah mukanya 


menjulur dah lulus,laju bukan main lagi aku letak elok je kat tengah2 bagi tengok katun...
tau tau dah sampai ke pintu kadang dah sampai depan kabinet tv...


so far takat ni paling jauh sampai tikar abc lah,
tak lama lagi mau ke dapur.
huhu masa tue nanti kene pasang pagar balik semula la......
dapur memang kawasan no entry haha


oklah korang aku takde idea nak taip ape sebenarnya ni.....
nanti marissa dah merangkak aku update lagi muahahaha nampak sangat takde idea kan...

6 comments:

NURUL JAMIAN said...

raina lg sikit nak ke dapur hari tu. ada sekali tu dah kat bawah kabinet cd. hahaha

dah lah skrg tido lasak space dia besau mama dia space terhad kecik je. hahaha

NURUL JAMIAN said...

eh raina pulak raifa hoi

eh bila ank up entri bersalin tak sabau ni nak baca

antalya said...

bersungguh2 dia usaha kan. u go go girl

mun said...

nurul:hahhaha sabolah

mun said...

nurul:hahhaha sabolah

mun said...

antalya:tahu takpe.kite yang tengok nih rasa takut

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...