BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 4, 2014

:koma:

semalam aku mc sebab ada hal,memula plan nak el tapi sebab cuti aku pun ciput je,itew yang aku mc kebetulan aku cirit birit pulak pagi tue so amik mc jelah.

ekceli cousin aku xcdnt,koma kat hospital muar...lepas amik mc pagi tue terus kami gerak ke muar..kami sampai sana time melawat,so elok sangatla kan sampai je boleh terus tengok..

cousin aku still xsdr lagi.. tulang bahu patah..tengkuk pun patah....bile tgk tasya teringat masa aku xcdnt dl.lbh kurang umo mcm die lah 14thn...

masa ada kat muar mak sedara belah abah col bgtau kata pak sedara aku koma jugak tapi di hospital klang katanya sebab strok n sakit tua huhu,

so lepas melawat cousin aku kat muar,bedesup kami terus ke hospital klang pulak nak melawat pak sedara....sedih aku tengok paksu duk terbaring xsedarkan diri.

paksu yang aku kenal orangnya happy go lucky je.tak penah nak marah2 orang atau bermusuh dengan orang,pemurah dan tak kedekut.

kesimpulannya semalam memang hari yang memenatkan,travel dengan anak2 pastu dengan cuaca yang panas terik huhu..nasibla anak2 aku tak meragam,ok je mud diorang berdua,

tapi arini aku terpaksa jugak el hukhuk.pasai nak kene menjaga laki n anak demam,nasibla aku xdemam skali klu tak sape nak menjaga anak2 hahaha...

yang teruk demam laki aku le mirza da ok da,cuma sore je xdak,marissa pulak dedau dedau je...tapi sekarang da ok...cepat sembuh ye anak2....

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...