BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, May 8, 2014

:private blog:

assalamualaikum korang....
ekceli aku rasa aku nak private blog aku
dah 2-3 hari aku asyik duk pikir benda nih
takde sebab pun..cuma aku rasa malas nak up cerita untuk tatapan umum
tapi bukan bermaksud aku nak berhenti berblogging..
aku still akan berblog tapi hanya untuk bacaan aku sahaja
kalau ader kawan kawan pun yang jadi invited reader aku jer
haishh tengoklah macam mana....jadi ke tak jadi nak PRIVATE

4 comments:

Tengku Fauziana said...

private k? xyah la..
xperlu la pikir hal org lain..
if nk private gak..invite kite ye..hihih

Maimun Razali said...

hehheee...confirm akan invite kamu

NURUL JAMIAN said...

ko jgn tak invite aku mun. pembaca setia ni. kihkohkihkoh

sharEna said...

jgn lupe invite kite jugak hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...