BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, May 30, 2014

:bubur barli:

hoihh lama giler xupdated,sebelum blog aku bersawang baik aku update dulu.,hehehe
semalam suami iolls buat bubur barli...sedap korang,aku makan mengalahkan orang pregnant yang mengidam okeh.
ekceli memang mengidam pun...
pegi kenduri haritu..dapat makan skit je.hampa sangat sangat sebab bubur die sedap sangat sangat..
pagi tadi aku bangun sahur,aku pack untuk mak siap siap sebekas.jiran sebelah umah pun aku bagi gak tapi aku bagi malam td.lepas buat aku terus bagi...sebabnya nak pulangkan pinggan die.lama gila kot pinggan die tu kat aku....
dan tinggal sebekas je untuk aku sekeluarga...cukupla,tak payah simpan banyak banyak nanti tak habis,eh,panjang pulak aku cerita. padahal cite buat bubur je pun haha

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...