BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, April 4, 2014

:mencari car seat baru:

plan asal takmo beli car seat baru
sebabnya car seat mirza masih elok dan boleh pakai lagi
tapi malangnya marissa hanya sempat pakai seminggu je
lepas seminggu car seatnya buat hal +______+
nak lock safety belt tak boleh...
kadang kadang lock safety belt tue jam


 so untuk keselamatan marissa aku decide nak beli baru
dulu time peknen banyak je car seat yang aku berkenan
tapi time tue tak pikir nak beli baru pun hahaha

tapi bile sekarang aku memang betul betul urgent nak beli
takde pulak car seat yang aku berkenan huhuhu
nampaknya kene lah bersabar dan mencari lagi
sehingga berjumpa dengan car seat idaman hati (idaman lah sangat)

kalau boleh nak cari yang boleh guna dari newborn until 3 years
ehhhh......kenapa sampai 3 years jek??
sebab after 3 years marissa boleh guna pulak 
car seat toddler yang abang mirza pakai sekarang ni
insyaALLAH

3 comments:

nanonano said...

ade iras2 muke abg dia dah skit
maybe sbb pkai baju abngnye kot? hehehe

sharEna said...

nampak panjang marissa ni. sama mcm abang dia =)

antalya said...

marissa tinggi nye awk. dan comel juga dh semestinya

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...