BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, April 29, 2014

:celebrate birthday mirza 4 tahun:

birthday mirza 23 march haritue
disebabkan masa tu aku baru jer habis pantang
dan esoknya 24 hb aku dah naik keje
so takdelah aku plan pape untuk birthday mirza
sebab aku plan nak postpone dulu dan
dalam next 2 week ke aku baru nak buat.......

tau tau hari sabtu malam 22 hb abang aku col nak mai umah
hurm masa tue aku dah balik rumah dah
seminggu before naik keje aku dah balik rumah sendiri


sekali diorg datang dengan makanan n kek bagai
katanya nak celebrate birthday mirza
surprise ler konon kan tapi budak tue dah nampak
kek tue dari awal diorang sampai lagiiii...tak menjadi ler haha
  time diorang sampai tue marissa dah tido
so bolehlah aku melepak dan melantak sekali hahaha


makanan semua mak aku yang bawakan
mak bawa nasi lemak sambal sotong
pastu ader kek..ader sata...
pastu dengan ayam n kambing yang dah
diperap tunggu nak dibakar
aku pulak sponsor air je hahaha
tuelah sape suh mai tak habaq awal2....nasib ler


abang aku dengan wife die
yang tudung hijau tue mak aku
yang berdiri jauhhhhh pakai singlet tue laki aku

gambar membakar ayam n kambing tak dapat ler aku nak tunjuk
sebabnya gambar tu sensored..abang aku tak pakai baju
laki aku pulak dengan singlet jer malam tue.....


suka sangatttt mirza dapat kek ader ultraman n jet


eksaited nak tiup kek..sampai muncung bibir2 tue


 dah besar dah kamu mirza...cepat sangattttt masa berlalu
pukul 1pagi jugaklah settle semuanya...hahaha
merasalah tido lambat nasib esok tak start keje lagi...

after 2 weeks abah aku ajak makan di Q'thai Steamboat
abah ajak nak belanja makan ler tue haha
katanya belanja sempena birthday mirza sebab masa
bbq kat rumah aku haritue abah aku takde dier keje malam


 syukur marissa tido masa nih (dalam stroller)
boleh aku makan dengan senang hati..


mirza menyempit je kat mak bapak aku
cucu yang dimanjakan sangattt


apesal aku senyum macam tue..jangan ditanya
sorry lah eh ..itu je gambar yang ader
ekceli semua orang malas nak amik gambo
sebab semua duk makan..makan n makan jeeee
lepas makan, lepak2 n sembang kami terus balik rumah
takde kemana pun sebab mirza pun dah mengantunk
adiknya pulak sambung tido terus sampai esok pagi....

3 comments:

Ayu azmir said...

apy besday mirza

antalya said...

hepy besday mirza. semakin handsome!

Maimun Razali said...

tq uolls

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...