BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, March 28, 2014

:genap 2 bulan:


assalamualaikum uolls...
rabu lepas aku bawa marissa pergi checkup n cucuk 2 bulan


alhamdulillah marissa sihat
berat dah naik 4.95 kg
tinggi pun dah makin tinggi
 tue pasal lah walau berat cecah 5kg tak nampak chubby pun

4 comments:

NURUL JAMIAN said...

hari tu bawak Raifa check up dua bulan ada orang tegur Raifa nampak kecik tak tembam tapi berat dah 5kg. ada orang berat baby lebih kurang tapi baby dia tembam geram tengok. maybe macam mun cakap jenis meninggi so tak nampak tembam tapi nurul tak kisah yang penting sihat kan

NURUL JAMIAN said...

hari tu bawak Raifa check up dua bulan ada orang tegur Raifa nampak kecik tak tembam tapi berat dah 5kg. ada orang berat baby lebih kurang tapi baby dia tembam geram tengok. maybe macam mun cakap jenis meninggi so tak nampak tembam tapi nurul tak kisah yang penting sihat kan

sharEna said...

kejap je dah 2 bulan =)

nanonano said...

cakkk!! assalamualaikum Marissa :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...