BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, January 15, 2014

:belum lagi:

belum lagi ape???
ekceli aku belum lagi bersalin
masih gigih datang kerja
masih gigih menguruskan rumahtangga
masih gigih ke sana ke mari


sampaikan akak kat tempat keje aku nih risau
risau sebab tengok perut aku dah turun sangat dah
tapi aku masih berani lagi datang kerja
habis tue nak buat macam mana
kerja tetap kene kerja 
sebab tak tahu biler nye adik baby nak keluar huhu

5 comments:

Ayu azmir said...

harap semuanya selamat tau.... hati hati... take care.... tak sabar nak tengok si comel tu... bila la nak terjangkit pulak kat orang kat sini...

mamaelly said...

dup dap dup dap..semoga semuanya selamat ye mun..

dah tau ke baby girl ke boy

nanonano said...

same la mun,
aku ni lg lah dh overdue 9hr, haha
doc kasi tempoh smpai selasa depan, if xkuar gak kne induce, huwaaaaa...
takotnye, doakan aku brsalin mggu ni gak yer

NURUL JAMIAN said...
This comment has been removed by the author.
antalya said...

moga selamat semuanya mun

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...