BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, December 27, 2013

:newborn checklist & hospital checklist:

dulu time mirza aku dah pernah post 
entry tentang hospital checklist ni hahaha
walaupun dah pernah post tapi aku tetap nak post lagi sekali

kat bawah nih adelah contoh newborn checklist
(kredit kepada tuan punye belog)
walaupun anak ke-2 dan sudah ader pengalaman
tapi aku tetap jugak refer checklist ni


mana yang dah ader aku akan cancel jer item tue
mana yang takde atau kene beli lain aku akan remarks
so lepas settle aku cek satu persatu (ada @ takde)
aku akan listdownkan barang yang perlu aku beli
biler dah buat list nanti senanglah nak merancang
mana nak beli dulu..mana nak beli kemudian.....

dan ini pulak hospital checklist (kredit pada tuan punye blog)


biler tengok hospital checklist nih aku rasa cuak
sebab aku tak kemas lagi barang barang yang nak di bawa ke hospital
takpe takpe hujung minggu nih masih sempat nak kemas hehehe
kalau ikutkan  1st pregnancy mirza keluar masa 38 weeks
aku sekarang dah 36 weeks.....
maka elok sangatlah timing nak kemas beg hospital nih
fuh berdebar rasanya biler dah hujung hujung nih

2 comments:

Tengku Fauziana said...

yeey, tak sabar nyer nk tnggu awak bersalin..
hahaha..over xcited suda..

Maimun Razali said...

tengku fauziana:takpe sebab tuan punye blog pun dah tak sabar nih hahhaaa

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...