BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 26, 2013

:cecite cecite:

hyep uolls +_______+
ader yang bertanya dekat aku
camner checkup kat hospital serdang haritue???
ekceli tak ada buat pape checkup pun lagi
just pergi sana untuk set appoinment dengan doctor jer
tapi nak dapat date appointment tue alahaiii lemah 
sampaikan lemah sangat aku nak cerita kat sini
takpelah tak payahlah cerita keburukan orang
aku lalui dan simpan sorang sorang sudah
membebel banyak banyak pun bukan dapat ape pun
biasalah kan BANYAK ORANG BANYAK RAGAM
so kenelah terima redho dan sabar walaupun hati banyak sakit
makanya next appointment aku 16 Januari 2014
hopefully masa tue nanti berjalan dengan lancar lah yerp

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...