BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, November 4, 2013

:nasib menjadi:

haritue mood rajin nak memasak datang
so aku try ler buat ayam masak berlada
kenapa ayam masak berlada??haaaaa
nih seme gara gara duk baca blog kak filla
dier selalu cite mak dier pandai masak ayam berlada
so aku yang tengok nih terus kecur kecur air liur 

itue yang tak boleh jadi...kene jugak try masak nih
 sambil masak sambil tengok resepi boley gitu haha
yelahkan aku mana ler pandai masak hehehe
so memang kenelah masak sambil tengok resepi
lahipun first time okeh aku try masak menu ni
 lepas bertungkus lumus di dapur maka
 inilah hasilnya ayam masak berlada aku


tak tau ler jadi ke tidak .........hehehe
tapi biler aku makan aku rasa ok je...jadi lah kot haha
incik b pun suka...siap request nanti masak lagi

dier siap cakap lagi dier prefer yang nih lagi
berbanding dengan ayam masak merah
biler dier cakap macamtue makanya menjadilah
ayam masak berlada aku hahahaha
side dish yang lain aku masak sayur campur


nie haaaa sayur campur aku...
aku masak sekali dengan daging hancur
pastu buat ala ala de kuah sikit untuk mirza
 ayam pulak aku bagi jer mirza makan 
ayam masak berlada aku tue....
sebab aku buat takde pedas sangat 
so bolehlah mirza makan kan
lagipun kene jugak ajar anak makan pedas pedas ni
nanti pergi rumah orang or pergi mana
mana senang sikit..takdelah memilih sangat....

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...