BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, November 12, 2013

:jom deko rumah:

assalamualaikum uolllsssss 
dah lama aku tak post pasal deko deko


tadi duk google pasal rumah orang korea
kenapa orang korea????


sebab aku suka tengok cerita korea dan
sambil tue aku tengok cara diorang deko rumah
 sangat kemas..cantik dan tak serabut
 tak serabut tue yang penting bagi aku hehehe

 
tengok gambar kat atas nih
nampak tenang dan lapang je kan


bahagian dapur
 

 wall shelves yang simple dan tak serabut

 
even menggunakan konsep english
tapi rumahnya still tak nampak serabut kan


 berkenan betul aku dengan rocking chair tue
kaler putih cantik sangat sangat


 bilik anak....simple dan nampak menarik
even tak menggunakan kaler blue untuk boy
or pink untuk gegirl.....(dah biasa sangatlah )
 

bilik tetamu yang romantik

aku takat boleh tengok dan berangan jelah dulu hehe
nak apply kt rumah sekarang memang taklah 
sebab bukan rumah sendiri hehe
pastu budget lagi kan...so buat takat yang termampu jelah
asal nampak kemas tak bersepah sepah sudah

5 comments:

Tengku Fauziana said...

wahwah,,cantek..
belum de rezeki lg nk de rumah sendiri..insha Allah suatu hari nti ..aminn

Ayu azmir said...

wahh cantiknya... nak jugak hias rumah macam tu...

NURUL JAMIAN said...

cantik deco rumah ni sebab main color putih untuk dekorasi

NURUL JAMIAN said...

cantik deco rumah ni sebab main color putih untuk dekorasi

nanonano said...

ingt rumah mun td,
tercengang jap. hehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...