BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, November 14, 2013

:hipokrit:

korang pandai tak hipokrit??..AKU???
terus terang aku cakap aku memang tak pandai
tak pandai nak hiiiiiipoooooookrittttttttt

tak pandai nak senyum kalau hati dah terluka
tak pandai nak gelak gelak kalau 
dalam hati dah rasa terbakar sangat dah
 tak pandai nak cover muka nih
kalau hati dah tak suka +_______+
serius aku memang tak pandai nak hipokrit

tambahan pulak muka aku yang jenis serius nih
muka aku nih kalau aku tak senyumkan
memang confim lah orang kata aku nih
serius..sombong dan berlagak
aku dah masak sangat dah kalau 
orang cakap macam tue kat aku hahahaha
sebab dah memang muka aku jenis muka macam tue
bukan jenis muka yang lemah lembut 
kalau tak senyum pun boleh budget comel lagi

 sebab tue kalau uolls tengok dan kaji
seme gambar aku dalam blog nih 
gambar muka aku tengah senyum kan
cer kalau aku letak muka tak senyum.....
mesti korang pelik apesal muka aku ketat je nih 

so sape yang kenal aku mesti tau aku cmner
dan pada yang tak berapa kenal aku dan
kenal pun gitu gitu jee confirm cakap aku sombong kan

Aaaaaarghhhh lantaklah dengan mulut orang
kalau aku hidup dengan dengar mulut orang binasalah aku
kalau aku hidup dengan nak jaga hati semua orang
habis tue HATI aku sape yang nak jaga...
confirm confirm lah aku jugak kan
maka abaikan jelah mulut mulut orang nih

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...