BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, November 28, 2013

:aku...8 bulan dan mirza:

jangan tanya kenapa aku kurang malas update hahaha
mungkin sebab faktor pembawakan budak MUNGKIN
sebab start jek dari aku tau aku peknen 
aku dah memang malas nak update
yang rajin blogwalking saje saje

haish hati nih meronta ronta mahu update blog
jari jemari pun dah tersedia nak menekan keyboard
tapi apakan daya,,otak aku tak berdaya nak mengeluarkan idea
idea idea bernas seme nya tak mampu dikeluarkan
yang mampu otak aku keluarkan hanya lah idea MERAPU
idea merapu kan sape pun boleh hahahaha

ekceli aku sekarang dalam fasa terakhir iaitu 8 bulan
8 bulan masa yang sekejap bagi aku...
nanti pejam celik pejam celik tahu tahu dah 
keluar tanda nak bersalin hehehehe

hurm tak sabar rasanya nak menatap adik baby
adik baby yang di kandung selama 9 bulan nih
macam mana kah rupanya??
apekah gender nya..lelaki atau perempuan???
bagaimanakah peel nya nanti???
dan bolehkah aku menjaga dua orang anak bersendirian
 banyak sangat pertanyaan yang tak terjawab
papepun aku berserah pada ALLAH swt.
kita hanya mampu merancang...berusaha dan berdoa
selebihnya itu kerja ALLAH swt betul tak??

mirza pulak seakan seperti tahu yang adik baby 
bakal keluar tak lama lagi...
sebab ape tau aku cakap macam itu???
sebab peel manja mirza semakin menjadi jadi
marah sikit sentap......
marah sikit merajuk............
tegur sikit...tahu tahu dah melelah air mata
 maafkan mama mirza...mama marah sebab mama sayangkan mirza
mama harap mirza paham dengan keadaan mama
mama nak beri yang terbaik untuk mirza INSYAALLAH

oklah beb aku rasa baik aku chow dulu
kalau lama lama aku menaip nanti ape akan jadi pulak
dah jauh sangat aku merapu nih hahaha
itulah kan aku dah kata tadi
idea merapu jek yang mampu aku keluarkan
tapi dah korang asyik suruh aku update
nah ambik satu entry merapu dari aku hewhewhew

2 comments:

Ayu azmir said...

sekejap je masa berlalukan.. da 8 bulan.... jage diri baik baik tau... doakan untuk saya terjangkit pulak....

adda syuhada said...

betul la....adda pun sama...dh 5bln ni malas betul nk update blog...Rusydi pun bermacam2 perangai....kejap2 sentap, kejap2 mengamuk...adoiiii menguji kesabaran betul....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...