BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, October 2, 2013

:semua teruja aku je yang rileks:

ape yang teruja...ape yang rileks haha
nih haaa pasai gender baby aku nih
semua duk teruja tanya aku
mun....boy ke girl eh?
dah scan ker? boy ke gir???
dah nampak dah ke....boy ke girl????

homaiiii korang excited sungguh kan
mengalahkan aku yang mengandung nih
yerp aku tau sebab ape depa excited
sebab kalau kuar girl means lengkaplah family aku

aku pun excited n suka kalau kali nih baby girl
yelah kira ianya bonuslah untuk aku
sebab ALLAH beri aku anak perempuan pulak
tapi kalau keluar lelaki jugak ape salahnya
bukan ke anak laki atau perempuan  sama jeeeeeeeee
ianya tetap zuriat aku dengan incik b
ianya tetap jugak anak aku

kadang-kadang ape yang kite inginkan 
belum tentu ALLAH akan bagi
sebab DIA MAHA MENGETAHUI
so aku pun takdelah berharap sangat 
yang penting nanti anak aku keluar dengan selamat
cukup sifat..sempurna kejadiannya....sihat walaifiat
 insyaALLAH amin

*tapi aku tak marah korang tanya aku soalan tue

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...