BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, October 31, 2013

:pukul 4 pagi:

biler tengah sedap sedap tido
tetiba terjaga sebab perut berbunyi lapo
tengok jam pukul 4 pagi....haishhhhh
ape pulak aku nak makan nih +______+
lastnya aku pegi dapur tuang susu HL marigold
letak kokokrunch pastu makan sambil mengadap tv
dah kenyang....continue tido balik hehehe


ekceli ini kejadian semalam lah kan
kalau macam haritue aku terbangun sebab lapo
aku terus jer buat milo O panas panas
pastu cicah biskut empatsegi yang bergula tue
wahhhh sedap sangat tau makan
sambil layan cite korea hehehehe
pastue yang paling best dah kenyang tido semula

sejal akhir akhir nih nafsu makan semakin menjadi jadi
al maklumlah kan makan untuk dua orang
baby pulak dah makin membesar.........
haishhh makan tue makan ler jugak kan
tapi aku kene jugak control makan tu
takut nanti berat badan naik banyak sangat huhuhu

2 comments:

Tengku Fauziana said...

mun dh brp bln ni?bila due?

lama xbca blog sbb hari tu gebek2 blog nk edit ini itu..sudah nyer blog list kt tepi sume hilang..huhuh..

Maimun Razali said...

tengku fauziana;mun dah 7 bulan dah ana....oo yeke hehheee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...