BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, October 25, 2013

:mendobi baju:

assalamualaikum uolls
semalam aku emergency leave sebab headache
malam tak dapat tido lena sebab kaki duk krem je
pastu biler siang bangun nak p keje
aduhhhh berat sangat rasa kepala
sakit yang amat...plus mengantuk

malas nak pegi amik mc
sebab mc pun tinggal berapa kerat jek
so redha dalam pasrah jelah aku amik el

lepas tido dan berehat pagi tue
petang alhamdulillah sakit kepala
sudah semakin menghilang
dan sebab semalam tak keje
maka aku duduk rumah mendobi baju baby


nih seme baju bajan mirza masa baby dulu
baju baru untuk adik baby aku tak mula beli lagi
minggu depan dah start masuk 7 bulan maka
bolehlah aku mula membeli barang barang untuk adik baby

lagipun gender adik baby pun belum lagi dikenalpasti
boy or girl?....so nak selamat kite beli je dulu warna selamat
nanti adik baby dah keluar..dah confirm gender
so bolehlah mensyopping lagi masa tue hehehe

alhamdulillah kali nih ader rezeki lebih maka aku
ingat nak beli sekali harung terus semenya
sebab ai is tak larat dan tak lalu nak
keluar pergi shopping mall selalu hehehe

list barang barang ape yang dah nak beli pun dah siap
tinggal tunggu masa je nak pergi membeli
INSYAALLAH moga ALLAH permudahkan segalanya

4 comments:

nanonano said...

mcm baby boy jek?? :D

Maimun Razali said...

nano:na tak pasti lagi boy ke girl...hehehe..sbb ritu scan tak nmpk hahaha....lagipun nih seme baju mirza..baju untuk adik bb tak beli lagi....

suriani azizan said...

bnyknya bju mirza dulu..klu gugirl bju2 nie smpn la lg...hehe

Maimun Razali said...

suriani:tak jugak kot sue..pakai jelah..simpan lama2 pun tak elok jugak hehehee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...