BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, October 10, 2013

:ini jer yang boleh:


assalamualaikum uolls seme +________+
nih jer susu yang aku boleh telan
 HL MARIGOLD sepanjang mengandung nih
itue pun susu perisa strawberry
kalau yang plain memang langsung tak boleh
tengok kaler pun dah rasa loya hukhuk

ini pun aku baru jerp start minum susu tau
kalau masa memula peknen dulu 
memang langsung tak boleh
hurm peknen kali nih memang lain sangat
berbeza masa peknen kan mirza dulu
masa mirza aku cukup suka minum susu
nasib ler aku ader consume pil calcium so okay lah kan


6 comments:

Ayu azmir said...

Minum tau.... take care.... doakan kita jugak tau....

sharEna said...

mostly susu HL bile preggy mmg boleh telan kan. dia x hanyir sgt. plain, stoberi & coklat semuanya sedap hehehe

ritu beli anmum vanilla mango x habis pn minom. OK tp malas nk bancuh hahaa. nk minum kt opis tp tgh pulun puasa ganti plk. nti la lps da x puasa bg habis stok. syg dh beli kan

Tengku Fauziana said...

same la kita ni mun..anak dua2 time pregy mnum susu kotak..
pastu kena sejuk..klu xsejuk kembang je tekak nk telan..huhuh..

#anmum yg perisa mango tu xtry k?time ana dulu blm kuar lg..

Maimun Razali said...

ayu azmir:insyaallah

Maimun Razali said...

sharena:hehehe..dulu boleh telan anmum..tapi sekrang mmg takleh lagsung..tengok kaler susu pun nak termuntah..huhuhu

Maimun Razali said...

tengku fauziana:oooo yeke..mun masa mirza boleh huhuhu..tak try pulak

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...