BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, October 29, 2013

:hello third trimester:

 syukur alhamdulillah 
biler dah memasuki third trimester nih aku
kenelah bersedia dari segi mental dan fizikal hehe
banyakkan pembacaan mengenai kelahiran
walaupun ngeri baca kisah bersalin orang lain
dan ngeri jugak biler mengingatkan kisah bersalin aku
tapi aku tetap nak baca jugak hehehe dan
rasa berdebar tue sama jeee rasanya masa mirza dulu
even gap tiga tahun tapi perasaan tue sama tau

28 weeks pregnant the third trimester e1357199068646 28 Weeks Pregnant  The Third Trimester!

persedian barang barang baby pun hampir lengkap
yang lama dah basuh..yang baru belum basuh lagi
barang-barang seperti toiletris baby aku tak beli lagi 
sebab masih awal....set bersalin pun belum beli lagi
breastpump set dan bottle feeding belum beli lagi
tapi dah usha usha dah kat mana nak membelinya

dan ader jugak dua tiga item yang aku nak beli
dan item nih bukan keperluan pun tapi lebih dari kehendak
beselah kan nama pun orang pompuan
so memang banyak kehendak nya hehehehe

syukur alhamdulillah sangat2 segalanya berjalan 
dengan lancar seperti yang dirancangkan
moga ALLAH permudahkan perjalanan aku nih
hingga masa bersalin nanti AMIN......

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...