BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, October 1, 2013

:24weeks@6months:

cepat je kan korang masa berlalu
sekarang sudah masuk bulan October
kandungan aku pun dah mencecah enam bulan

 
syukur alhamdulillah
aku rasa macam baru jeeee pregnant haritu
pejam celik pejam celik dalam tak larat larat 
dah masuk 6 bulan..perut pun dah makin membesor


aku pun dah mula pakai baju pregnant pegi keje
baju kurung mostly seme dah ketat menyendat
so lupakan baju kurung..pakai jek maternity wear nih
 adik baby pun dah start kick kick kat dalam perut tau
rasa syahdu pulak sebab ALLAH bagi lagi aku peluang
untuk menjadi mom to be buat kali kedua
hopefully semuanya akan berjalan dengan lancar dan baik

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...