BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 14, 2013

:kisah raya dan jatuh bilik air:

hye uolls SELAMAT HARI RAYA 
MAAF ZAHIR DAN BATIN

baru harinie masuk keje
ikutkan semalam sudah keje
tapi ai is mc sebab nya hari isnin
tue aku jatuh bilik air
masa lepas jatuh takde rasa pape
tapi biler semalam bangun pagi mahu pegi keje
tetiba terasa sakit di bawah perut aku nih
nak berjalan pun sakit tau
so pegi klinik cek pape yang patut
alhamdulillah everything fine tapi
doctor bagi aku mc sehari supaya berehat di rumah

raya uolls macam mana eh?
raya aku biasa biasa saja....takde gambar pun
sebab aku takde mood nak bergambar tau
beraya tetap beraya cuma gambarnya nan hado
takpelah eik..raya kan sebulan
mana lah tau tetiba ade mud nak bergambar
ade lah modal aku nak tepek kat blog nih
sementara tue korang hadaplah cerita 
tanpa bergambar dari aku heheehehe

2 comments:

Ayu azmir said...

Semoga cepat2 sembuh... hati hati tau... take care... selamat hari raya...

nana ruzana said...

huiiii...jaga2 sket...aku ni baru nak tesadung sume org cam jerit2 histeria...last2 xkasik buat keje...wahahaha...cam la ngandung pertama kali kan...ahahhaa...mun..thanks komen tu...na pon dah lege sket..just harap yg tebaik disyurga kalo tak dapat didunia...wahahhaa...tacing takkkkk..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...