BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, June 14, 2013

:rugi pulak kalau tak update:

sekarang nih ader lima CPUV yang
tengah running kat dalam belog aku....
biler ader campaigns yang tengah running nih
semacam rugi pulak kalau tak update blog hehehe
tapi dengan keadaan aku yang macam nih
nak update ape pun aku tak tau
gambar dahle malas nak amik
otak pulak malas nak berpikir haha
 so mehle kite update cite bese bese jeee

btw hari ini sudah hari jumaat 
tak sabar nak cuti.boleh merehatkan diri di rumah
biler keadaan macam nie aku adelah malas nak kuar
di tambah pulak dengan mirza yang kene grounded
tak boleh kuar kemana mana kecuali
dari rumah aku ke rumah neneknya saje
maka berehat sajelah di rumah sendiri

esok aku ader tiga jemputan kenduri
2 kenduri kawen, 1 kenduri doa selamat
insyaALLAH kalau aku larat aku pegilah
kalau tak sorry lah eh aku kirim kat mak aku jelah
dahle sekarang cuaca panas..lagilah tak selesa
nak lelama duduk kat luar rumah hahaha

sebelum aku duk merapu tak tentu pasal
baik aku stop kat sini dulu hehehe
ader idea aku update lagi eyh

3 comments:

mama_ka0ri said...

hehe..walaupon mun malas nak update..tapi entry ni agak panjang juga..
jgn malas2!! hihi..

antalya said...

mirza grounded?? nape?

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah..tahniah.. :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...