BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, June 13, 2013

:keadaan aku sekarang:

aku makan tak lalu
biler makan pedih ulu hati
dah pedih nak minum air masak pun tak lalu
kang kalau paksa minum jugak muntahlah ko di situ
minum boleh tapi sikit sikit je lah
kalau nak minum mesti air manis
air manis pulak mesti yang de ais baru lalu minum
kalau tak heyyy jangan haraplah aku nak telan
sekarang pergi dan balik keje pun abah aku hantarkan
kalau drive sendiri mulalah meloya pening seme ader
nasib abah aku tak mula keje lagi 
kalau tak terpaksa jugaklah aku drive sendiri
pastu biler drive sendiri sampai jek opis
mulalah rasa semacam tak sihattttttt jeee
biler pagi pagi lagi dah rasa macam tue
bawalah rasa tak sihat tue sampai ke petang
kalau tak dapat nak menahan terpaksa ler aku mc
hoiiii rekod pun dah buruk asik mc mc mc jeee
emergency leave pun dah berlambak hokeh 
dah macam mana nak buat kenelah sabar banyak2
ini seme dugaan dan harapnya keadaan ini sekejap saje
insyaALLAH aku harap semenya selamat kali ini amin

7 comments:

nanonano said...

biasala tu,
hopefully kali ni dipermudahkan perjalanan, amin

sharEna said...

moga dipermudahkan yer Mun. tahniah. take care taw! hepi hepi hepi ^^

icE said...

Mun semoga dipermudahkan..salam kenal :)

Jemputlah ke blog saya:)
Mak ..IN Progress

antalya said...

tahniah mun. moga kali ni semuanya selamat dan dipermudahkan. syukur alhamdulilah rezeki

mama_ka0ri said...

pregnant ke? hehe..

Mademoiselle Ctiey said...

Tabahkan hatimu mun... Semoga kali nie dipermudahkan segalanya.. amin..

Mademoiselle Ctiey said...

Semoga dipermudahkn segalanya mun.. Amin..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...