BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, May 16, 2013

:update: penginapan kami 2hari1malam di Melaka:

 disinilah kami menginap (dua hari satu malam)

harga untuk penginapan berserta breakfast untuk dua orang
dan berserta dengan 2 gelang nak masuk Water Park
(mirza seme free sebab under 4 years old) adelah RM 148 
plus Rm50 sebab aku pegi time weekend
so total aku bayar RM198 (still under my budget)


murah eh?.............memang murah ler bagi aku haha
aku beli kat Groupon tau dengan harga RM148
harga sebenar pakej nih adelah RM489.00
dan kalau uolls tengok  harga untuk 2D1N
 di laman web nya pulak dalam RM286.00 
so harga yang aku bayar tue still lagi murah lah heheheeeee

overall aku sangat sangat berpuas hati
staff yang cekap..coffee house yang bersih 
dan banyak makanan....bilik pun bersih
memang 5 bintang lah aku bagi


ruangan lobby

lift de tiga eh so takde masalah bersesak ke ape

bilik kitaorang..studio suite

luas dan selesa

toilet yang bersih dan luas

coffee house

area budak budak nak main

area game

pemandangan dari atas...Bayou Water park

tempat parking kete yang banyak
memang takde masalah nak park kete
lagipun de guard yang jaga uolls nye kete

kami parking depan lobby sebab dekat haha

kredit pada website Bayou Lagoon Park Resort
sebab seme gambar di atas diambil dari sana
so uolls yang nak pergi Melaka dan tak tau nak stay mana
ape kata uolls cuba stay di sini memang terbaik
okeh sekian review tak berbayar dari aku teeeheeeee

*tempat baru memang bersihlah kan

8 comments:

sharEna said...

ok. tak sabar nak pegi next week ^^

NaNaRuZaNa said...

Review harge xdek mun??

NaNaRuZaNa said...

Review harge xdek mun??

sihatbyMAMAELLY said...

wahhh bestnye mun.. puas hati ni kalau pegi

Maimun Razali said...

sharena:hehehe..harap kamu enjoy

Maimun Razali said...

nana:nasib nana ingatkan mun..mun br jer update pasal harga hehehe tengkiu

Maimun Razali said...

mamaelly:yup memang puas elly..hehehe pegilah elly

NURUL JAMIAN said...

terbaik tgk gmbr pun dah tahu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...