BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, May 22, 2013

:Melaka day2 Melaka River Cruise:

assalamualaikum seme +____+
ekceli aku malas benor nih nak update
tapi sebab nak habiskan jugak entry Melaka nih
maka kenelah buang MALAS tue kan

sape belum baca dari mula boleh klik link di bawah
PERCUTIAN KE MELAKA 2013

pukul 12 tengahari ngam ngam soiii kami checkout

ramai lagi yang tengah menunggu nak check in

lepas check out kami terus ke Pantai Klebang
motif pegi sana sebab nak try Coconut Shake

satu untuk aku satu untuk incik b

muka happy sebab dapat menikmati
Coconut Shake Pantai Klebang

komen aku bolehlah tapi takdelah
sampai ko rasa nak lagi...nak lagiiiiiiiii dan lagiiiii
rasa dier oklah best makan time panas terik
mungkin femes sebab kat area tue
satu satunya yang menjual coconut shake ni

dah settle lunch seme kami ke Bandar Hilir semula
tujuannya adelah nak naik Melaka River Cruise
mirza yang beria okeh nak naik
asyik ler duk sebut nak naik bot...nak naik bot
 
nie lah budak yang nak sangat naik bot


muka mirza dah burn okeh (main panas lagiiii)
muka pun masam sebab kepenatan
tapi dalam penat penat tue ader hati lagi nak naik bot

nasib aku tak main air
so takdelah burn muka aku hehehe

jauh jugak bot nih pergiiii
berbaloilah aku membayor tiketnya
aku rasa dalam 30-45 min ader kot aku atas bot ni

sampai rasa bosanlah hahahhaa
tapi sebab anak aku suka apeadehal
layan jelahhhhhhh

dah settle naik bot kami terus chow balik
dalam kete aku dengan mirza bantai tido
mirza penat aku lagilah penat hahahahahhaha
tapi sian jugak kat laki aku drive sensorang
sebab bininya p bantai tido kat belakang  dengan anak
sekian tamat sudah entry jenjalan ke Melaka edisi 2013
thanks uolls sebab sudi membaca dan komen hehe

3 comments:

Ratu Hatiku said...

sedapnya coconut shake tu...

antalya said...

cantik ke view melaka kalo tgk dr dlm bot? sungai dh bersih eh? anyway yun dh email alamat kt mun k

Halif Mohamad said...

Nampak menarik je jalan2 atas sungai ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...