BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, May 15, 2013

:Melaka day 2 Bayou Lagoon Water Park:

asalamualaikum seme +______+
bangun pagi lepas mandi dan solat subuh
kami terus turun ke bawah untuk breakfastttt

kul 7:30 pagi orang dah ramai tau
so pepaham jelah biler dah ramai orang nih
aku pun takde makna nak tangkap gambo bagai

lepas sarapan terus keluar ke Bayou Lagoon Water Park
mirza memang tak menyabar sangat dah
takleh nak lepak lama lama dalam Bayou Coffee House

aku adelah malas nak cite panjang lebor
maka uolls tengok jelah eh aksi dan gelagat mirza

cerrrr suka ler tue dapat main air
tadi masa duk dalam Coffee House tue
dier duk berzikir je kat telinga aku tau
mirza naik main air....
mirza nak main air.........sabo jelah haha

warm up dulu 

basah basah kaki dan tangan

suka ler tueee dapat main air

memula aku masuk orang tak ramai lagi
lepas 30 min tu baru penuh dengan orang


papa dier jelah yang melayan mirza

eh aku melayan jugak
layan mengambik gambo diorang ekekeee

gelungsur nih ler mirza dgn incik b naik
gelungsur ke bawah haaa terus tenggelam sat dalam air
nasib mirza tak nanges cool je anak aku tue
aku yang tengok dari jauh mencuak tau




sukaaaaa sangattttt

bapak dengan anak sama jeeee
aku dah malas nak main main air nih
dulu masa zaman muda remaja single lagi boley la
tapi biler dah jadi mak mak nih malas nak membasahkan diri
takat basah tapak kaki sampai buku lali bolehlah

apartment tempat kami menginap 2hari1malam

banyak bilik okeh so aku rasa kalau
uolls walk in check in takde masalah kot
tapi aku rasa lebih baik kalau uolls book awal awal
sebab senang sampai sana jek terus amik kunci bilik
hurm lama jugaklah mirza main air...puas pujuk suh naik
nasib lastnya dier nak naik jugak hehehe
lepas naik bilik kami bersiap n terus check out.....
terima kasih sebab sudi membaca dan
cerita ini akan di sambung kemudian ceaaa skema sangattttt

3 comments:

nanonano said...

bestttt,
aku hr tu ushar sni la ms nkg melaka,
tp malangnye time cuti sek,
awal2 dh full, tskk..
geram sbb tgk rainbow slide dia tu je..
next time lerr..

sharEna said...

mun, rabu-jumaat next week kite pn ddk situ taw hehehe...sbb ade waterpark tu lah. nk bg naurah main2 air dgn ayahnya in case mak x larat nk jln g memane ^^

Ratu Hatiku said...

Bestnya tmpt nie.. ada plan nak buat reunion kat sini hjg thn nie.. :D

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...