BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, May 7, 2013

:cakaran iblis pada rahim wanita:


Sengugut atau period pain adalah kesan cakaran iblis 
pada rahim wanita dan itulah kerja iblis laknatullah.

hurm sebab itue lah biler period nak mai jek kiter kiter
dah rasa semacam kat area perut dan kaki ke bawah
aku confirm ramai yang alami ape yang aku alaminya kan
cuma bezanya teruk dengan tak teruk jek.betui dak??

so haritue aku ader terbaca pasal cara nak mengatasinya
jom kite amalkannya mudah mudahan tak sakit lagi
time korang rasa macam period dah nak mai tue
korang bacalah Surah An - Nahl ayat 69 pada madu,
minum madu tue dan amalkan dengan yakin bahawa 
ALLAH s.w.t Maha Menyembuhkan
INSYAALLAH

*sharing is caring +__________+

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...