BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 5, 2013

:tangguh plan asal:


hujung bulan ni birthday mirza yang 3 tahun
macam tahun lepas kami bercuti ke cameron higlands 
so plan tahun nih kami nak ke Sabah
tapi dengan keadaan darurat di Sabah sekarang nie
aku tak berani nak amik risiko untuk ke sana so
aku cakap kat incik b kite hold dulu lah
nanti dah ok dah tenang baru kite pegiii
hurm nasib tak booking flight lagi hahahaa.......
so sekarang aku tengah memikir ke mana aku nak 
pergi membawa anak aku tue jenjalan
dah lama okeh kami tak jalan-jalan makan angin

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...