BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, March 4, 2013

:HIJAU secara tak sengaja:

assalamualaikum seme +_____+
sekejap je kan dah masuk bulan march
harinie genap sebulan aku keguguran......

well harinie aku bukan nak cite pasal kehilangan itu
tapi harinie aku nak show off sumting kat uolls
perghhh show off okeh hahaha 
ayat yang sungguh berlagak lagak hahaaaa

eh takdelah nak berlagak sangat pun
lagipun duk wat berlagak nanti kang kene 
hentam pulak dengan cik anon hahah
 ekceli kan aku nak share sumting dengan uolls
aku kan sebelum duduk rumah sendiri 
aku berangan nak tetapkan tema untuk dapur aku
maksud tema di sini adelah warna tema

sebab aku ader baca dan tengok kat blog2 yang lain
ader tue tema nye kaler purple maka
 seme benda kat dapur dier kaler purple
ader pulak tue kaler merah
     maka seme peralatan kat dapur dier kaler merah

dan aku pulak dengan secara tak sengaja
menetapkan kaler HIJAU sebagai kaler tema
HIJAU okeh HIJAU padahal aku tak suka HIJAU
tapi biler dah banyak item warna HIJAU 
aku rasa eh best jugak kaler nih sebab nampak ceria
dan biler masuk dapur tengok seme barang kaler HIJAU
aku rasa segar...rasa fresh dan rasa bestttt hahaha


   dari papan pemotong higga ke tudung saji seme HIJAU
 

   besen besen pun aku rembat kaler HIJAU
asal pegi mana mana, jumpa jer kaler HIJAU aku rembat


 part nih masih bercampur campur tapi mostly kaler HIJAU lah
banyak dah yang sedang di gunakan 
 contohnya barang barang dalam peti ais seme 
aku simpan dalam bekas tertutup...nak tengok???hahaha
so yang tinggal nih jelah heheheee  

  
bekas teh..milo..nescafe gula seme dalam bekas kedap udara
bekas sudu dan sudu sudu aku seme kaler hijau tapi
sorrylah aku lupa okeh nak snap untuk korang hahaha 
 

kecuali rempah ratus lah aku letak dalam balang ikea
nak membeli rasa macam membazir lah pulak
sebab aku dapat banyak balang tue masa aku kawen
so dari membazir better aku guna je yang tue    

dan lagi satu seme barang-barang kat dapur
aku letak dalam bekas tertutup dan seme aku letak dalam almari
semenye tersembunyi okeh hahah sebab aku rasa lagi kemas
biler seme benda tersusun dalam almari dari letak kat depan mata    

*banyak lagi item pending sebab cari yang kaler hijau tak jumpa jumpa  
dan orang kata warna hiaju nih warna cemburu yeker??? 

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...