BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 19, 2013

:apo kono eh jang:

mirza suka sangat dengan lagu tue
(bukan mirza jek bapak dier pun sama naik)
kalau tetiba dalam kete kuar lagu tue
kat radio..mulalah dier buat peel sendiri
menyanyi dan menari macam kat rumah
padahal dalam kete tue muahahaha

dan kalau kat rumah pun sama eh
ko jangan cuba cuba nak alih channel lain
kalau ko cuba jugak ko dengar arr suara dier menjerit
nak jugak tengok dan dengar lagu tue 

 
dan nie pulak peel dier tengah makan kepek
alaaa macam biskut bantal tue..tapi nih panjang
panjang macam jari kite....+_______+
muahahaha aku yang beli tapi aku sendiri pun tak tau


 aku saje saje jek nak snap picture dier
tapi uolls tengoklah aku suruh dier makan 
dier punya akal pegi wat hantu gigi kat aku

haishhhh kecik kecik dah pandai nak takutkan aku
dah pulak tue tangan siap buat peace lagi hek
mirza nih memang sebijik sejiban ikut aku
aku dolu dolu sampai ler sekarang
kalau tangkap gambo je tangan mesti nak peace yo

wokeh sekian saje entry merepek dari aku
hurm macam ginilah orang takde idea nak update
tapi sebab banyak CPUV tengah running
so aku update lah jugak walaupun cite so so saje 

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...