BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, March 27, 2013

:3rd Birthday Uwais Mirza:

assalamualaikum seme +_____+
dua hari bercuti dua hari jugaklah blog aku sepi
cuti pon bukan sebab pergi bercuti ke ape
sebab mak aku ke Penang +_____+
so aku kene lah cuti untuk menjaga mirza
    
hari isnin bersamaan 25 hb baru baru baru nih
adelah birthday mirza yang ketiga
dah 3 tahun dah anak bujang aku tue
so dah alang alang aku cuti
meh kite celebrate birthday mirza

1. masak pasta
2. kuar pegi beli satay n kek 
3. balik rumah prepared makanan
4. celebrate birthday mirza bertiga


ekceli kali nih kami celebrate kat rumah je hehe
celebrate bertiga di rumah sendiri sewa
bertiga pon best okeh hahahha
sebab leh lepak lepak makan makan
manja manja dengan anak dan suami sendiri
 uishhh nak jugak tue manja manja hahaha
ye arr nanti kang manja manja kat luar 
orang cop aku bini yang mengada ngada
so sudahnya better buat jek kat rumah hehehehe


 makanan pada hari itu +____+
aku masak pasta.kenapa pasta? sebab mirza suka
pastu incik b beli satay.kenapa satay?
sebab mirza dan papa dier punya kesukaan
pastu beli kek kat kedai kek
kenapa kek?ofkos le kene de kek kan
dah nama pun nak celebrate birthday hahaha


kek hari jadi mirza pilihan dier sendiri
sebab ape dier pilih yang ini??
sebab ader lori kecik dan spiderman di situ
ikutkan aku nak amik yang upin ipin lah kali nih
sebab mirza kan suka nau dengan upin ipin tue
tapi biler dier tertengok kek nih 
terus cakap "ma mirza nak yang ni"
sambil tangan tunjuk lori tu..hahahaha


bercinta okeh nak suruh dier pandang camera
korang leh tengok sendiri gambar kat atas tue
buat peace tapi mata tertumpu pada lori atas kek


punyalah lama lilin tue menyala sampai mencair


dah dapat lori dengan spiderman


maka kek dilupakan begitu saje....memang dasar
dasar budak budak sungguh kan hehehe


apelah yang dibuatnye tue....ish ish
sampai aku panggil suh tengok camera pon 
deme berdua nih buat tak tau je okeh


muka bajet comel mintak pelempang haha
anak kat sebelah pulak duk sibuk men menan
dan seperti biasa takmo tengok camera


okeh gambar nie laki aku snap nak kene kan aku
nasib time laki aku snap aku tengah mengunyah
buatnye tengah nganga besar-besar
sambil masukkan makanan dalam mulut
mau pengsan orang tengok gambar aku camtu
terus hilang kejelitaan aku muahahaha 
jelita lah sangat khennn pang sedas baru tau


dan tadaaaaa inilah hadiah pemberian papa n mama
(tapi duit ofkos lah sumber dari papa kan)
untuk anakanda nya yang tersayang
semangat okeh si mirza nih
sampai moto pun nak amik yang kaler merah 

lepas makan kami keluar g giant n tesco pulak
sebab incik b nak cari barang dier
tapi tak lepak lama pun sebab mirza sibuk nak balik
mulut duk meratip nak men motor..nak men motor

*tak kisah nak celebrate kat mana dan dengan sape pun
janji hati ikhlas sudah cukup buat kite gembira

6 comments:

Reena Onn said...

Happy birthday Mirza :) Alahai bertambah hensemlah dia... Hehehe...

Lama tak jengah Mun dekat sini. Tetiba terbaca berita sedih. Harap Mun ok ye. Take care!

chempaka said...

happy birthday!! Dulu kecikkk jer, skrg dah beso dah!! hahha...be a good boy!

nanonano said...

happy belated bufday mirza!

Maimun Razali said...

reena:thanks reena....

Maimun Razali said...

chempaka:tuelah dah boleh g school dah kan.

Maimun Razali said...

nanonano:tengkiu aunty

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...