BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, March 5, 2013

:3 tahun dan kenapa:

KENAPA


tadi terpandang ticker nih
dan tetiba aku terpikir kenapa aku 
tak remove jek ticker nih eh...
kenapa aku biarkan je...kan dah sebulan aku gugur
sebab aku rasa sayang nak buang ticker tue
aku rasa sedih pulak nak buang dari belog aku
tapi harinie genap sebulan aku nekad untuk remove 
ticker tue dari belog aku.... +_____+
walaupun ticker ini dah takde dalam belog aku
tapi kenangan itu tetap terpahat dalam ingatan aku
kenagan yang aku pernah mengandung lagi     
semoga ALLAH murahkan rezeki aku selepas ini 

3TAHUN
 

semalam jugak genap 3 tahun aku berblogging
syukur alhamdulillah sangat-sangat
minat aku pada blog tak penah pudar
cuma tue kadang kadang biler takde idea je aku tak update
semoga aku dapat teruskan minat aku ini
followers pun dah bertambah...syukur alhamdulillah
thanks pada uolls yang sudi follow blog aku nih   

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...