BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, February 21, 2013

:aku kini 64kg:

3 bulan mengandung berat badan aku mencecah 64kg...hahaha jangan xpercaya.,habis seme kembang semangkuk badan aku.. Sebab tue ler lepas je keguguran haritu aku da tanam niat nak kurus kan badan before aku peknen semula...dan atas alasan tuelah uolls seme kene menatap entry entry aku yang boring sebab takda gambar...sorilah eh..bukan nak fake ke ape cuma nya buat masa nie aku takde mud sangat nak bergambar sakan macam dulu haha faktor usia?maybe..tapi ape ada pada usia.itu seme angka okeh papepun thanks pada uolls yang rajin bangat bukak dan baca blog aku walaupun aku update ciput je.

2 comments:

Ratu Hatiku said...

Xpelah masa pregnant nielah blh jd gemuk skit nnt dlm pantang boleh slim semula :D

mun said...

ratu hatiku: sekarang tengah dalam pantang lah nie...tue azam nak kuruskan badan semula hahaha..tapi macam susah jeee

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...