BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, February 22, 2013

:3 ekor je:


tiap tiap tahun wajib ada tarian singa kat opis aku....ate dah owner company nih bangsa cina hahaha cumanya tahun ni cuma ada 3 ekor je..makin tahun makin sikit..maybe sebab nak cut cost kot.yelah makin lama seme jadi makin mahal haha ok itu je aku nak membebel harini esok aku nak jalan jauh insyaallah doakan semoga perjalanan aku selamat pergi dan balik hehehe

1 comments:

Ratu Hatiku said...

bestnya dpt tgk lion dance...
semoga selamat pergi dan balik ya..Amin

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...