BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, January 22, 2013

:berbeza sangat:

Belum pun genap 3 bulan aku dah mula pakai baju dan seluar preggy.. Pregnant kali ini aku rasa berat badan aku bertambah dengan cepat plus perut aku pun sudah menampakkan yang aku ni mak buyung...kali ni perut cepat membesar sampaikan aku rasa senak dan tak selesa kalau pakai baju atau suar bese...kalau aku pakai baju kurung pun begitu jugak...kain takleh kancing..kalau kancing jugak alamat nye semputlah aku disitu haha....nasib jugakla aku ke opis pakai jacket company..so takdelah nampak sangat aku tengah mengandung... Aku bukan ape budak budak kat opis neh ramai lagi yang taktau aku peknen sebab aku takmo kecoh kecoh.....hahaha papepun aku nak diorang terperasan sendiri.....itu pun kalau diorang perasan lah kan...hurm aku sebenarnya bosan update begini. Takde gambar rasa tak menarik tapi ape boleh buat...aku malas haha so ini jelah yang mampu aku buat setakat ini.thanksla pada yang sudi bukak tutup blog aku sebab nak tengok ada update ke tak eh.hehe...

4 comments:

nanonano said...

up la gmbar skeping, rindunyeeeeeee

Kuazue Mohd said...

Salam datang menyinggah.. selamat menempuh alam preggy lagi.. semoga semua berjalan lancar..

http://kuazue.blogspot.com

NURUL JAMIAN said...

tak pe nanti pantang boleh slim balik

sharEna said...

wahh cepat gak ye mun. kite dh 2m+ ni byk baju OK lg pakai. mcm x caye pulak haha. maybe sbb dh sedia ada gemok kot kahkahh

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...