BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, January 15, 2013

:aku da muak:

Sejak sejak peknen ni aku suka sangat makan megi goreng.hahaha malam malam biler takda selera nak makan je aku hentam megi goreng. Bukan letak ape pun aku just letak telur sebiji je.habis licin satu pinggan aku makan tau muahaha terus aku rasa kenyang dan puas hati.kalau aku makan nasi memang takkan habisla entahla mungkin tak kene dengan tekak aku atau aku da muak hadap nasi +___________+ aku tau makan megi selalu sangat tak elok tambahan aku preggy sekarang ni.tapi beb ape boleh buat dari aku terseksa kelaparan tak tau nak makan ape baik aku telan je megi goreng kesukaan aku tueee. by the way malam ni aku tak sure lagi nak makan ape...tapi dalam tekak ni da terasa terasa megi goreng hasil air tangan sendri...heheeee +_______+

2 comments:

sharEna said...

kite pulak asyik nak nasi...cuma kuantiti jelah sikit2...byk2 nnti kembung pulak hehehe

rDnA said...

eh baru tau mun pregnant..tahniah mun..geng baby 2013 kita..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...