BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 30, 2012

:sederhana takpe janji ader kek:

esok dah 31 hb august....penghujung bulan dah
aku lak dah hujung-hujung baru sibuk nak update 
pasal sambutan birthday aku pada 2hb august haritue hihihi


ekceli takde sambut meriah sangat pon..sebab bulan pose kan


so so jelah sambutan nye kan tapi takpe janji ader kek hehehe
sekali sambut dengan ulangtahun perkahwinan parents aku.
diorangnye ulangtahun 1 hb august pastu
aku dan abang aku nye birthday 2hb august
so sambut sekali laluuuuuuuuuuu terusss senang cerita
ekceli banyak lagi gambonye tapi tak leh nak tayang pulak
sebab mak aku tak pakai tudung plus aku malas nak edit2 kan
so nak senang keje tak payah letak terusssss 
haha tuela sape suruh tak pakai tudung kan...hahahaha

*sambut birthday nie bukanlah aktiviti wajib tapi saje suka2 jerp

:mencucuh tangan sendiri:

malam-malam takde keje
aku bawa mirza pergi rumah mak aku
pastu bagi dier main bunga api
bagi perabis seme bunga api yang ader tue
nanti kang simpan lelama masuk angin so main jelah


 wah seronot kau mirza ehhh sampai cucuh bunga api kat tangan sendiri


 adik aku ajar mirza suh pegang betul2 jangan duk cucuh sana sini


 sempat lagi tue nak buat peace bagai hahaha
siannnnn mirza takde geng nak main bunga apiiii
tu kot yang mencucuh tangan sendiri huhuhu 
(takpe tahun depan insyaallah mirza akan ader geng)

:syawal pertama beraya di Subang:

assalamualaikum uolls
orang lain seme dah update cite raya banyak-banyak
aku baruleee terhegeh-hegeh nak upload kan
sorilah eh gambor banyak sangat pastu nak uploadnya
punyelah makan masa kan...dengan nak edit lagiiii

seperti sedia maklum tahun nie giliran beraya di rumah aku
so takdelah bersesak jam bagai nak balik kampung kan
first raya beraya dirumah mak aku kat enstek
pastu terus gerak pegi rumah atuk nenek kat subang n pantai dalam
second raya pulak balik ke perak rumah mak long (belah abah aku)
raya 3 pulak balik ke melaka (merlimau n jasin)menjeguk nenek moyang

raya haritue mak aku masak rendang daging, nasi impit n kuah lodeh
aku sampai awal beb tengok adik beradik aku tak siap lagi grrrrrrr

 
takpe kite bergambar dulu yerp

bile seme dah siap yang laki-laki pegilah sembahyang raya
yang pompuan pulak dudukle rumah siapkan juadah 
lepas habis sembahyang raya kami salam raya dan makan

aku paling awal makan sebab lapooo

fuhhh adik aku makan sampai tak angkat muka sedap lettew

eloklah tue bapak betulkan sampin
mak betulkan tudung
anak pulak betulkan songkok +_____+

ini budak kalau nak tangkap gambar sama dia kene pegang die kuat2
 
seme satu kaler aku sukaaaaaaa

mak bapak aku dengan mirza
 
derrr kenapa mu mirza tak senyum
 
aku empat beradik

aikk kate gambar lelakilelaki tapi mana mirza nyeee

lor yang hang duk sini pasai apaaa mirza...

dah selesai bergambar seme barule bergerak ke subang

sume melepak tengok tvvvvvvv. jerp..

 dah bosan lepak dalam lepak kat luar pulak
dah puas makan lepak dalam n luar kami gerak ke Pantai Dalam pulak
 so sekian saja cerita hari raya pertama aku tahun ini

Wednesday, August 29, 2012

:akhirnyaaaaaa:

dulu masa memula pindah kami 
suami isteri memang takde bajet nak beli kabinet tv
yelahkan pindah rumah nie pakai banyak duit oooo
so kami utamakan yang penting dulu

lepas dah setahun lebey barulah terhegeh-hegeh cari 
kabinet tv baru sebab mata dah bosan kotttt

merata jugaklah mencari dan mencari
bile jumpa yang berkenan termahal pulak
dah ader berkenan tapi tak berapa sesuai pulak 
dengan rumah aku yang comel tueeee
so akhirnyaaaaaaa kami bertekad pilih ini..sebab ape???


 first sebab kabinet nie kaler coklat putih (kene dengan tema)
 kedua sebab kabinet nie takde glass part....senang nak bersihkan
ketiga sebab kami sukalah kalau tak takdelah pilih yang inie kan
so tahun nie nampak cantik sikit umah aku sebab ade kabinet tv baru nih

Tuesday, August 28, 2012

:teaser rumahku di pagi syawal:

tahun nie aku bersemangat nak mencantikkan rumah
tapi takdelah beria ia semangat sangattttt kan
sebabnya segalanya mengikut bajet kami
takde bajet duduk diam diam
bile de bajet baru beli...itue pon beli sikit sikit

maka inilah rumah aku di pagi raya

ekceli kaler tema rumah aku coklat+cream+putih
dan tambahan warna2 lain untuk menaikkan seri nya
 nak tengok lagiiii????....tunggu nanti aku up lagi eh...

*saje bagi teaser jerp dulu hahahaa

:datang raya sebab nak tengok rumah aku:

betul memang kite seme pergi beraya 
sambil sambil tue tengok rumah tuan rumah tue
tapiiii SAMBIL SAMBIL jelah kan
sebab tujuan asal kite menziarahi dan mengeratkan silaturrahim

tapi kan ader sorang hamba ALLAH nih
memang aku dah tahu dah tujuan asal dier nak 
datang beraya rumah aku adelah nak menengok barang 
ape ader kat rumah aku tue untuk di kondem nyaaa
macam mana aku tahu eh???haaaa
sebabnye sebelum sebelum nie macam tue jugak
ekceli permulaan bicara aku dengan dier begini
"nak pergi beraya kat rumah jap lagi boleh x?"
"errrr tuan rumah takde lah" 
(tuan rumah tue laki aku sebab dier keje haritu)
"alaaa takpe bukan nak jumpa tuan rumah pon"
"so kalau camtue nak tengok rumah lah eh"
tetiba mamat tue terdiam seketika...berpikir kot
lastnyeeee dier menjawab
"eh macam mana tahu eh"
looooo macam aku baru kenal kau kannn

lastnyaaa dapat jugak dier datang beraya rumah aku
tapi itulah mulutnya ader jeeee nak komplen kan
hahaha komplen leee sebakul pon ader aku kisah
janji aku bahagiaaa....aman damai tak menyusahkan orang lain 
lagipun kan aku dah masak dah dengan perangai dier nih
perangai apeee eh?? perangai 
TAK BOLEH ORANG LEBIH DARI DIER

*baru rumah teres belum rumah banglo lagiii tue

Monday, August 27, 2012

:seminggu tak berupdate:

assalamualaikum seme
helooooooooooo im back hehehe
seminggu bercuti berhari raya
seminggu jugak belog terabai takde update pape
  pastue aku nak mulakan entry pon buntu okeh +______+

cerita raya banyak nak diupdatekan 
so senang senang nanti aku update lah yerp 
korang-korang yang rajin tue update lah dulu leh aku komen

Friday, August 17, 2012

:operasi mengemas rumah:

di hujung-hujung ramadan nih (nak dekat raya)
bile selesai jeee bukak pose terus aku mulakan operasi
operasi ape eh????operasi mengemas rumah ler ape lagi kan

 dalam seminggu sebelum raya nih kan
memang operasi nye mengemas rumah jelah 
haritue aku duk memvakum satu rumah
alih tue alih nie vakum sumeee sudut-sudut rumah
selesai vakum aku gigihkan diri mop pulak satu rumah tue
pastue lap seme perabot-perabotttt yang tak berapa nak ader tu kan
almaklumlah kan perabot rumah aku seme kaler coklat
so cepatle nampak habuknye kan


malam tadi operasi mengemas dapur pulak
walaupun dapur aku tue kecik takde kabinet build in bagai
tapi kene jugakle kemas kan supaya nampak kemas n teratur
susun atur balik barang- brang dalam almari tue..
n then clear kan pape yang patut kan.....owh pastu aku
cuci tingkap dapur sebab tingkap dapur aku jenis tingkap nako
so memang tiap-tiap minggu le kene bersihkan tau
kalau tak bersihkan mulalah nampak kotor........

langsir raya pulak dah siap pasang seme...
baju bajan dah settle membasuh tapi lipat belum lagi hahaha
baju raya aku sekeluarga masih belum sempat dibasuh
takpe ader dua hari lagi kan nak raya sempat leee membasuh hihi

bekas kuih raya belum dikeluarrkan lagi dari kotak
so hari sabtu nanti bolehle keluar, basuh dan letak siap2 kuih n kepek 
hurm hurm ape lagi eh....haaaa duit raya belum diletak dalam sampul
so yang tue hari sabtu malam boleh settlekan...sekejap je dah siap
oklah tetiba terpanjang pulak entry nie hahahhaa
niat asal nak cite pasal mengemas rumah sajorkkk tapi habis seme keluar
so uolls seme dah siap ke mengemas rumah sempena raya nih??

*update:petang nih aku halfday....tak menahan nak raya hahaha

Thursday, August 16, 2012

:sebelum terlambat:

aku pasti ramai yang balik kampung harinie
terutama blogger-blogger sebab aku tengok update pon kurenggg
so sebelum semenya balik kampung 
dan sebelum takde sape nak baca entry haku nih maka
aku sekeluarga di sini ingin mengambil kesempatan 


mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
minta maaf jika ader tersalah coret tersalah komen tersalah taip
harapnya dimaafkan lah yeee kite manusia kan tak perfect
nanti raya makan-makan tue kenelah beringat sikit
(peringatan untuk diri sendiri jugak hahahaha)

:bile dah hujung-hujung nih:

assalamualaikum seme +____+
hurn ader lagi ke orang baca entry aku hari nie eh
ke semua dah cabutttt balik kampung dan xonline dah


bile dah hujung-hujung nih nak masak pon malas
bile dah hujung-hujung nih nak datang keje pon malas
bile dah hujung -hujung nih nak buat keje pon malas
bile dah hujung-hujung nih kepala asyikle pikir nak raya
sebab ape tau sebab tak sabar nak makan sedap-sedap hihi boley gitu

Wednesday, August 15, 2012

:sama je tak bosan ke?:

aku kan sekarang tension tau...
tension dengan anak sendiri hukhukhuk
(uiks dengan anak pon boleh eh) +________+
 yelah..hari hari dier duk mengadap cd cite upin ipin
ekceli aku dan suami jugak yang bersalah dalam hal nih huhuhu

hurm niat aku membeli cd tue sebab nak bagi mirza duduk diam
diam time aku masak kee, mandi keee...solat keee...
memang mirza duduk diam tapi problem nya disini
sepanjangggggg masa mirza duk mengadap cite upin ipin nih
 sudahnya aku nak tengok cite lain pon enggak boleh dong

macam haritue balik jee keje mirza dah suh pasang cd upin ipin
oklah takpe takpe sebab nak berbuka puase kan
lepas tue aku nak tengok berita dier tak bagi aku tutup lagii cd tue
ok fine aku mengalah..sebab pape hal duniawi aku leh bc paper

then aku nak tengok cite aku iaitu keluarga iskandar pon xdapat
aku sedey...sedeyyy sungguh sedeyyyyy hokayyyyy +________+
memang lah kat astro de ulang tayang lagi tapi tak feel lah hahahahaaa
so setakat nie aku belum lagi ader jalan penyelesaiannya hukhuk 
uolls kalau rajin boleh tak tolong bagi jalan penyelesaiannya

Tuesday, August 14, 2012

:persiapan raya aku sekeluarga:

lagi 5 hari lagi dah nak raya
so macamana persiapan raya uolls seme
aku boleh dikatakan 80% dah complete
tapi aku tahun nie ala kadar jerp takde lah beria seme nak tukar

baju raya untuk hari raya pertama dah beli sebelum pose lagi
incik b dengan mirza siap sampin dan songkok okayyy
tema ape..hahaa....takleh cakap nanti uolls tengokle sendri ye


tahun nie aku tengok seme duk gile kat baju jovian lah
rizalman lah....tapi aku tak mengila langsung sebab its not my taste 
lagipun aku dah pegi tengok baju nye...materialnya alahai sedeh 
aku nak kaborkan kat korang tau...tak caya g tengok sendiri

baju raya untuk hari kedua sampai hari ketujuh 
aku pakai jelah mana yang ader kan hehehe
lagipun baju tahun lepas elok lagiiii dalam almari tue

tudung raya pulak ingat tahun nie nak pakai pattern baru
tapi bile belek punye belek bawal pattern baru tue kainnya agak keras
aku nih dah leee suka pakai bawal no.1 so kalau keras sikit tue 
memang terus leee aku reject hahahaha +____+
so aku beli jelah yang sedap mata memandang
dan sedap tangan aku memegangnyaaaaaa

baju casual mirza pon aku dah selamat membeli
tapi takdelah banyak sangat 6 pasang je kot
sebab baju jalan2 yang ader pon dok elok lagiii
lagipun bulan baik nih tak baik membazir sangatkan
lagipunn budak cepat nau membesar so elakkan beli banyak2

kasut raya mirza aku tak beli pon sebab kasut yang ader elok lagi
just haritue aku beli sandal raya jerp untuk mirza kat bata 
brand budak2 tue bubblegummers heheheee

kasut raya aku memang tak beli sebab kasut primavera 
yang ader tue elok lagiiii...just nak cari sandal jerp

kasut raya incik b lagi lee tak payah nak membeli
sebab laki haku nie banyak nau kasutnyeeeee so pakai jelah ye

duit raya dah selamat tukar cuma belum masuk sampul lagi

kuih raya ader 3 jenis jerp beli kat kawan lama..
dan aku rasa cukuplah 3 jenis tue je hihihi

kepek raya ader 4 jenis ingat nak tambah lagi 2-3 jenis lah
sebab aku suka makan kepek raya berbanding kuih raya

ape lagi eh..... tetiba aku dah lupa
aku rasa itu je kot hahahaaaaa
kan aku dah cakap persiapan raya aku so so jeee
takdelah meriah bagai sampai berpasang pasang kan 
so uolls punye persiapan raya macam-mana????

:harinie birthday abah aku:

ekceli harinie birthday bapak aku yang keeee *rahsia*
hahahha boleh pulak rahsia kan hehehhee
papepon selamat hari lahir abah
moga abah dipanjangkan umur olehNYA
abah dimurahkan rezeki olehNYA
dan yang penting moga abah bahagia di dunia dan di akhirat nanti

:iftar di Marhaban Bikum Nilai:

assalamualaikum seme +______+
haritue kan adik beradik aku plan nak berbuka pose
di marhaban bikum nilai secara beramai-ramai
ramai means seme wajib ada tau hukhuk
 so aku occay jerp tapi incik b ler keje hahahaaa
tapi takpe demi menjaga hati keluarga mentua ecehhh
terutama mak abah, incik b join jugak lah kan


we are in the blueee theme
 adoinyeeeepunnn susah benor nak snap gambar mirza tau


adik aku order set so senang...ekceli ader dua dulang okeh....
satu dulang untuk 5 orang makan means semenya untuk 10 orang
dier order set kambing dengan set ayam sekali.....


 nie okay tapi tak pandang camera
konon-konon candid ler tuuu...mencik mak
 

baju hitam tue abang aku...sebelah nya tunang abang aku
baju biru tue pulak adik bongsu aku...
adik tengah-tengah takde pulak gambonyeeee
okeh mun perlu ke bagitau hahahaha....


seme duk sibuk snap gambo makanan...teruja ler tuuu
nasib adik aku booked awal-awal tau hehehe
kalau tak memang tak merasalah nak makan kat sini


bapak aku pon spesis macam mirza jugak
kite nak snap gambo dier..dier lak sibuk nak snap gambo orang


lagi sekali snap ingatkan okay
tapi hampeh jugak aku dapat huhuhuhu takpelah 

overall aku bagi rates dier 8/10 lah....
food cepat sampai tapi uolls kene booked n order dulu tau
tempat bersih...siap de ruang solat kat bahagian atas
makanan memang okay sangat lah especially nasi dier
aku makan nasi dier begitu begitu saje pon sedap tau hahahaa 

*oppsss lupa pulak...total makan kat sini rm130 (adik aku sponsor)
aku rasa murah dan berbaloi okeh...sebab set lengkapnya seme ader

Monday, August 13, 2012

:projek bilik permainan mirza:

aku takdelah bersungguh sungguh dalam
mengemas rumah untuk menyambut hari raya
tapi dalam tak bersungguh tue pon macam-macam 
lee nak tukar...macam-macam leee nak beli kan hahaaaa

salah satunya menjadikan bilik kedua bilik mainan mirza
 ekceli masa memula pindah masuk dulu(dalam setahun lepas kot)
aku tempatkan almari baju dan almari solek di bilik ke2 ni
dengan anggapan bilik pertama aka master bedroom tak muat

tapi setelah setahun lebey aku duduk rumah ini
aku decide untuk alihkan kedua almari aku ke bilik pertama
 tapi sebelum alih tue aku try ukur-ukur lee dulu 
ukur-punye ukur tengok muat-muat jerp..yesssss sukaaa


hurmmm part aku menclearkan almari tue dah siap
part incik b pulak adelah nak buka satu satu almari tu
 jenuh jugakle kene bukak satu persatu kan sebab
 almari nie solid wood so tak larat lee kami nak angkatnya punn

dekat sejam jugaklah nak mengalihnyaaaa hahaha
tapi bile dah alih cepat-cepat aku bawa masuk pape yang patut
alih punye alih lastnyaaa jadilah cenggini kannn...bese bese jerp


 playmat tue lama dah aku beli...beli online tak silap aku
sebelum nih de je benda alah tue kat ruang tamu aku
mainan mirza tue banyak dah aku buang
so tinggal jelah yang sikit tue jeee hahahaaaa
lepas-lepas tue membeli bertimbun baliklah huhuhu
 

okeh nie pandangan belah kiri bilik kedua nihh
aku letak drawer baju mirza dengan kedua-dua drawer aku
drawer aku tue aku kosong kan supaya boleh letak barang2 mirza
 (nak beli almari baju baru takde bajet lagiii so itu jeee solution nya)

pampers yang uolls nampak tue aku tak simpan dalam 
drawer lagi..lepas simpan tue seme kosong lah atas drawer tue
 

playpen nih pulak niat asal aku nak simpan jerp
tapi pikir2 balik baik aku biar jee cmnie kan
sebab aku boleh letak tilam n toto mirza dalam tue
so dari tempat tido budak jadilah kepada tempat simpan barang

hiasan memang aku takde idea nak hias macamane lagi tapi kan
 bilik nih takde tingkap so aku rasa senang kot nak menghiasnya hihihi


okeh akhir sekali tataplah gambar anak bujang aku yang xcited nih

:jamuan berbuka puasa secara potluck:

assalamualaikum seme +_____+
perghhhh lagiii 6 hari weyhhh nak raya
sekejap jeee eh..haritue duk tunggu nak pose
tetiba hujung minggu nih dah nak raya
so macam mana persiapan uolls seme, aku ala kadar je 

cerita pasal persiapan raya tue nanti lah aku cite eh
sebabnya harinie aku nak cite pasal jamuan berbuka pose
yang diadakan di rumah mak aku secara potluck
ekceli jamuan nie pada 4 hb haritue
tapi beselah kan tuan punya belog nih malas sangat
tapi takpe meh aku cite sebelum ramadan berakhir hehehee

mak aku sebagai tuan rumah hanya menyediakan
air minuman, kurma dan bekas makan dan minum jerp
tapi disebabkan mak aku nih rajin bebenor 
maka die adelah menyediakan sejenis dua lauk

meja tak penuh lagi sebab orang tak mai lagiiii

 ruang solat untuk lelaki

 ruang solat untuk perempuan


 menunggu tetamu sambil menegok tv
bile dah pukul 7 terus seme orang datang 
membawa makanan, makanan dan makanan
tetiba meja yang kosong tadi dah penuh..sekejap je kan
yerp sekejap sampaikan aku tak sempat nak tangkap gambo

tapi seriously memang banyak sungguh makanan malam tue
aku pon dah hampir lupa makanan ape yang ada malam tue hahahhaa
bile azan maghrib berkumandang seme berbuka pose ringan2 jeee


sebab ape tau sebab nak solat maghrib dulu
lepas selesai solat maghrib baru lah makan berat-berat 

dah selesai makan seme yang hadir 
solat isyak secara berjemaah dan seterusnya solat terawikh
aku masa tue cuti so tak dapatler nak join sama
so aku duduk leee dalam bilik belakang melayan mirza


mirza bersama nenek ila.....(adik mak aku)
suka nau tengok video kat henpon


tapi sekejap jelah pastu mulalah dier meragam 
sebab aku tak bagi main ape yang dier nak main
makanya sampai kesudah leeee dier menangis
lastnyeeeeeeeee mirza tido sambil berdukung....
dekat sejam gak aku dukung dier huhuhu......
esoknye lenguh satu badan aku sebab dukung dier hahaha

Wednesday, August 8, 2012

:perut orang kampung:

hari ahad lepas, lepas jee incik b balik keje
kami keluar mencari barang-barang raya di Giant
penuh ya amat manusia kat giant tuh
berpusing-pusing jugaklah kami mencari parking
lastnya dapat jugak parking kat depan reject shop tue

dah jalan cari barang seme dalam kul 6 gitu
kami round cari tempat nak berbuka pose
plan nak makan kat chicken rice shop tapi full house
kat resrtoran q-thai pon dah fully booked
seme nye dah fully booked kecuali Burger King n A&W

nak tak nak kami pilih jelah A&W sebab dier de nasi
 masa kami sampai situ pon budak cashier tue cakap
dah 50% ader orang booked..fuhhh lega nsib 50%
kalau fully booked jugak merasalah bukak pose makan burger jerp


haaa uolls tengok mirza...kite nak tangkap gambar dier
dier pun buat sibuk nak tangkap gambar kite 


memang nak makan nasi...al maklumlah kan perut orang kampung
tapi nasinya rasa so so je tau sedih betul dahle ayam kecikkkkkk jerp
lepas kuar restoran A&W nih terus aku bisik kat incik b kata aku lapo lagiiii
nuget tue dah tinggal sikit sebab mirza dah makan dulu....

haaa tengok nak tangkap gambar dier pon susah tau

last but not least incik b lah kan.....

lepas makan takde pikir nak p mana dah
cepat-cepat balik rumah sebab nak solat maghrib

:rambut raya mirza part I:

assalamualaikum seme +_________+
hari isnin haritue aku cuti public nuzul quran
dan semalam pulak aku emergency leave hehehee

malam tadi lepas berbuka aku bising kat incik b
kata rambut mirza dah panjang sangat nih 
rimasss pulak aku tengoknyeeee

pastu incik b kata takpe takpe meh kite potong sendiri
hek elehh tak penah penah nak potong rambut anak sendiri
tetiba nak potong sendiri kan macam pandai jeee kam 

baru 5 minit potong rambut anak,incik b dah surrender
sebab anak nye takmo duduk diam hahaha
pastue dan dan tue jugak ajak aku keluar pegi kedai gunting rambut

 haaa pandai pulak si mirza nih duduk diam eh

pulak tue muka serius kemain lagiiii

seperti yang sedia maklum mirza reject mamak yang potongkan
mirza jugak reject kalau laki yang potongkan......
 tapi semalam entah ape angin dier tetiba ok je laki yang potong kan
 
ekceli semalam aku  pegi salon rambut kat tempat bese tue tapi tutup
so aku pun ajak le incik b pegi salon kat zemart tue.... 
risau jugak aku sebab tak bese potong rambut kat situ
first risau mirza takmo, second lak risau takut mahal
tapi semalam syukur alhamdulillah ok jerp mirza duduk diam-diam
bayaran pon takle mahal sangat....rm8 jeee sekali potong kan 

hurm hasilnya aku lupa pulak nak snap...
takpe takpe nanti aku dah snap aku up entry lain pulak hehehe

Friday, August 3, 2012

:janji comelllsss:

assalamualaikum +____+
salam jumaat dan salam 14 ramadan jugak
sekejap je eh dah 14 ramadan eh
birthday aku pulak kene time bulan pose hehehe

eh cakap pasal birthday kan pagi tadi aku
dapat kad birthday mengejut tau
nak tengok???boleh boleh tengok kat bawah tue


 acane kad birthday aku comel tak???
very the budak-budak kan tapi ader aku kesah janji comel
sebab aku suka benda-benda comellllssss nih

papepon thanks lee pada kawan-kawan aku
yang bersusah payah berhempas pulas nak buat kad nih
at least nanti bile kite dah tak bersama-sama lagi
aku ader kad dan hadiah-hadiah yang korang bagi kat aku
tue seme kenangan manis kite bersama-sama

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...