BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, December 5, 2012

:tak mampu jadi kreatif:

assalamualaikum seme +_______+
okeh cerita yang aku akan cerita nih agak lama
tapi aku tetap jugak nak cerita hahahaa

bulan sepuluh haritue birthday kawan aku
sama pulak tarikhnya dengan laki aku
macam sebelum sebelum nih kami 
memang kreatif lah nak membuat kad sendiri

tapi kali nih tetiba kami tak mampu nak jadi kreatif
maka kad birthday untuk nadia kami beli jeee


 actually bukan kami beli tapi kawan kami ct yang beli

 festime aku tengok kad nih memang terkejut hokeh
kadnye diluar memang bese bese je tapi sekali bukak taraaaaaa
dah macam taman pun ader tau tapi serius memang cute 
 

kadnye memang takde ruang untuk di tulis
maka aku guna stick note untuk tulis sesuatu 
tapi takle lah nak tulis panjang lebar sebab ruang tak mencukupi
so kenelah tulis sesuatu yang simple....pendek tapi bermakna

2 comments:

MaR said...

mmg cantik n unik kad ni....
man nak bli ek kad camni?heheh

NURUL JAMIAN said...

serius cantik kad ni

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...