BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 20, 2012

:nasi basi:

semalam ader meeting sports club
dan jugak pengundian comitteee
meeting tue aku memang tak join lah
cumanya aku pegi mengundi jer
mengundi pun takdelah best sangat sebab 
orang orang yang tercalon tue banyak yang tak kenal
yang kenal cuma ader 2-3 orang jek sokay lah kan
after that dapat no lucky draw dengan kupon makanan
lucky draw kul 3.30 ptg tapi kami pegi awal tkut terlepas
dan makanan nye makanan tengah hari
aku ader lah amik makanan tue sebab dapat kupon kan


tapi sayangnye makanan tue dah basi dan berbau
nasible aku tak makan terus hahahhaa
so tak dapeklah nak makan kan
takpelah takde rezeki aku dengan kawan2 semalam
so aku dengan member turun lah pegi membeli
makanan kat cafe bawah tempat kami selalu beli makan tue
sekali tengok banyak lauk yang dah habis
cafe pulak penuh dengan orang
rupanya bukan kami jek terkena makanan basi
ramai yang terkena sebab tue lauk kat kafe habis 

6 comments:

Ayu azmir said...

alamak basi pulak...

nanonano said...

tempah ke? so pembuat tu tahu x?
adehhh cmne blh cpt basi tu,

sharEna said...

maybe dah masak mlmnye gaknye..klu pagi tu x mungkin basi kan? wallahualam..

mun said...

ayu:tuelah takde rezeki nak makan

mun said...

nanonano:tempah kot...tak tahulah na hukhuk

mun said...

sharena:mungkin lah..tak tau nak cakap ape..dah basi terpaksa lah buang kan...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...