BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, December 14, 2012

:kene tumbuk:

entahlah hari nie semacam tak tau nak update ape
rata-rata semenya kat belog membebel pasal bola semalam
aku pulak macam takde idea ape nak komen pasal bola
 first sebab aku nih memang tak minat sangat bola
second sebab tak reti nak komen komen nih
ketigalnya aku rasa adatlah kan ader menang ader kalah

dahle semalam laki aku kecewa pasal team kite kalah
aku pulak kene tumbuk dengan si mirza
kene pulak tue tang perut...hukhukhuk senak jap

ekceli aku tak bajet pun dier nak tumbuk tau
sebab dier kata nak usap usap baby dalam perut
sekali haaaa hambek usap usap ditumbuknye
nasiblah tak berapa kuatkan cumanya rasa senak sikitlah

haishhh mirza menjeles lah tue
sebab seme duk sibuk dengan adik baby kan
  budak budak tak paham lagi so sabo jelah
nanti adik dah de depan mata sibuk nak jaga 
lepas nih aku kene lah berhati hati
yelahkan takkan nak tadah jeee biler dah kene tumbuk  

harinie pulak aku rasa badan tak berapa nak sihat
sudah rasa sikit sikit morning sickness tu
asal masuk toilet jeee tengok toilet bowl nak muntah
mulut pulak rasa payau payau kalau telan air masak
hopefully aku bertahan lah sampai ke petang 

1 comments:

Reena Onn said...

Tahniah Mun!!! Jaga diri bebaik k. Biasalah Mirza nak jadi abang long mula-mula memang meragam. Insya-Allah lepas tu nanti dia confirm sayangkan adik dia :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...