BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 20, 2012

:bertuah atau tidak ini seme rezeki:

lucky draw...
lucky draw...lucky draw...
nama pun lucky draw +______+
so sape yang dapat tue memang lucky lah eh
yang tak dapat tue gigit jari jelah hukhuk

aku kan malas nak join lucky draw nih
sebab aku tau aku tak bertuah/tak pernah bertuah
selama hidup lah kan aku rasa tak penah lagi kot
aku menang mana mana lucky draw nih sedey :(

entahlah memang rasanya tak bertuah lah
samada nombor tue tak ngam dengan aku  
atau pun tangan aku nih takde tuah masa letak no tue
atau pun memang takde rezeki aku hahaha

    semalam kan ader lucky draw 
masa meeting sports club kat level 5 nih
tapi satu pun aku tak dapat
hadiah takdelah gempak sangat tapi okay lah
aku duk aim mixer hahaha
tetiba dapat ke orang lain.......
dahle tunggu sampai majlis habis tapiiii
satu pun aku tak dapat hahahaha
memang takde rezeki lah kan nak menang

*best tengok orang-orang bertuah semalam     

1 comments:

Ratu Hatiku said...

Xde rezeki la tu...xpe2 mgkin lepas nie giliran awak sape tau kan :D

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...