BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, November 27, 2012

:tak boleh upload pics kuota dah penuh:

assalamualaikum seme +_____+
semalam aku emergency leave sebab mak aku tak sihat
sian pulak aku nak tinggalkan mirza dan pergi keje
so aku amik jelah emergency leave ...
harinie aku datang kerja seperti biasa tapi
dengan simptom simptom nak demam
walaupun terasa nak demam tapi aku gagahkan jugak
datang keje harinie...kalau jap jap lagi 
aku tak larat terpaksa lah aku amik mc jugak

memula tadi ingat nak update pasal
pegi kenduri kawen kawan di seremban
tapi tetiba takleh upload pic pulak sebab dah penuh 
bak kata mamaelly sayang pulak kan nak delete
so nantilah eh aku adjust camner  

9 comments:

mamaelly said...

ada cara dia mun..huhu elly dah creat new blog baru tau cara dia tu

mamaelly said...

ada cara dia mun..huhu elly dah creat new blog baru tau cara dia tu

nanonano said...

gugel xsilap kt blog qaseh honey ade cara nk settle mslh ni :)

Halimaton Hanafee said...

cer try klik kt tutorial bawah ni..die ada ajar cmne nak buat k


http://qaseyhoney.blogspot.com/2012/09/tutorial-bila-picasa-album-penuh.html

NURUL JAMIAN said...

oh mcm elly jugak ye

mun said...

mamaelly:kite dah buat dah acc baru hehehehe so no need to open the new blog.....

mun said...

nanonano:haah kite tengok kat qasehoney tue lah....ikut step by step hehehee

mun said...

halimaton:thanks bagi link.....berguna sungguh tutorial tue tau

mun said...

nurul:haah tp skrang kite dah berjaya update

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...