BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, November 29, 2012

:leceh:

assalamualaikum seme +_______+
pagi tadi dah selamat godek godek blog
sebab nak tambah limit baru
step adelah banyak maka buatlah secara 
perlahan lahan dan bersabar okeh
dan sekarang aku dah berjaya hehehehee
 so sekarang aku ader 2 email acc yang boleh sign in blog
nak guna yang mana satu pun boleh
cumanya kalau ko nak update bergambar ko kenelah 
guna account email yang baru tew tau baru boleh upload
untuk permulaan nih macam leceh jugaklah bagi aku
tapi nanti lama lama oklah kot hehehehe 

6 comments:

rDnA said...

my blog pun sama dah takboleh nk upload gambar bnyk2.overlimit.nk kena google gak la.klu buat acc baru kita still update cam biasa la ek?masuk kat existing blog la?

mamaellycollection said...

dina..kita log in pakai akaun baru tu..tp masa nak comment kat blog orang xkuar la nama blog lama kita tu..dia kuar id blog baru.. tp ok je.. try la buat...

nanonano said...

semoga kisah korang menjadi panduan utk aku sok2, kehkeh

mun said...

rdna:haah rdna cuma bezanya biler kite nak update kene log in guna acc baru tue..sebab kalau log in guna acc lama nanti takleh nak upload gambar kan...u just follow step by step

mun said...

mamaelly:kite dah try dan berjaya hehehee.....

mun said...

nanonano:hahahhaa confirm punyelah na kene rujuk semula....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...